Met bijna 35 jaar werkervaring in de Ouderenzorg heb ik veelzijdige kennis en ervaring op het gebied van Activiteitenbegeleiding in het verpleeghuis maar vooral ook als Dagbestedingscoach, vanuit een zorgorganisatie, bij mensen met dementie die thuis wonen.

Vertrouwen opbouwen, enthousiasmeren en samen activiteiten doen. Samen genieten, het geven van extra aandacht & tijd en nieuwe uitdagingen laten aangaan is mijn drive en geeft mij enorm veel voldoening. Er is nog zoveel mogelijk!

Foto

Binnen de huidige regels in de zorg is hier steeds minder ruimte voor, daarom bied ik mijn diensten nu rechtstreeks aan via mijn eigen bedrijf. Ik wil mij nu volledig richten op mijn kennis en ervaring direct in te zetten in het ondersteunen van de mantelzorger in de zorg voor een naaste met dementie die nog thuis woont en samen de mogelijkheden te ontdekken die er nog wel zijn.

Respect en eigenwaarde van de klant zijn voor mij belangrijke waarden. Ik vind het belangrijk om naast de klant te staan en samen te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Ik ben te omschrijven als een rustig persoon, geduldig, flexibel en klantgericht.
Ik denk in mogelijkheden, ik ben enthousiast, ik heb een groot inlevingsvermogen en grote betrokkenheid. Ik ben sensitief, zorgzaam en ik heb passie voor mijn werk.

Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren, koken en eropuit gaan.

Dsc 9114

Monique van den Berghe (1964)